5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ergenekon Savcısı için kurban kesti

Mersin'de, kendini 'Süper Vatandaş' olarak adlandıran Emin Kocaaslan, Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz için kurban kesip dua etti.

Mersin'de yaptığı ilginç eylemlerle gündeme gelen Emin Kocaaslan, bu kez de Ergenekon soruşturmasına dikkat çekti. Eyleminde Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'e destek veren Kocaaslan, Savcı Öz için kurban kesti.

Yanında bir koyun, elinde ise 'Süper Savcı' ilan ettiği Savcı Öz için kurban kestiğini belirten pankartla Metropol Miting Alanı'na gelen Kocaaslan, imam kıyafeti giyerek açıklama yaptı. Kocaaslan, ülkemizde vatanı, milleti, hükümeti yıkmak, kardeşi kardeşe düşürmek isteyenlerin bulunduğunu söyledi.

Savcı Öz ve ekibini kazalardan, belalardan, fitne ve fesatlardan, terör örgütlerinin avukatlığını yapan destekçilerinden ve kirli ellerden koruması için dua eden Kocaaslan, "Süper Savcı Zekeriya Öz ve ekibinin ayağını kaydırmak isteyenlerin, yeltenenlerin, aleyhinde olanların, küçük düşürenlerin, hakaret edenlerin kirli ellerini, ayaklarını bağla Allah'ım" dedi.

Zekeriya Öz gibi savcıları bu ülkenin başından eksik etmemesini isteyen Kocaaslan, "Ya Rabbi bizleri hak yolundan, adaletin ilminden, Atatürk'ün izinden ayırma. Terör örgütlerinin bombalarından, silahlarından, cinayetlerinden, kirli ellerinden, dillerinden, kurtuluş kurbanı kesiyorum, kabul et Ya Rabbi" diye konuştu.

Açıklamasının ardından "En büyük savcı bizim savcı" diye bağıran Kocaaslan, daha sonra beraberindeki kasaplar vasıtasıyla yanında getirdiği koyunu, Ergenekon Savcısı Öz için kurban etti.

Kocaaslan'ın eylemi, çevredeki vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 14:56:49
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 12:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?