4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Ergezer kardeşlerin katil zanlısı yakalandı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in 2 oğlunun öldürülmesi olayına karıştığı ileri sürülen zanlı, sabaha karşı yapılan operasyonla Mersin'de yakalandı. 

Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren Mersin polisi, elde ettiği bilgiler ışığında sabaha karşı Mezitli Beldesi Soli Sitesi B Blok 12 numaralı eve operasyon düzenledi. Cinayet masası ekiplerince düzenlenen operasyonda, 2 kardeşin öldürülmesi olayının zanlısı olarak aranan M.G. (31), gizlendiği evde yakalandı. Doktor raporu alındıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan M.G.'nin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi. 

Tarsus'ta 1 hafta önce alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan olayda, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in oğulları Hasan ve Koray Ergezer hayatını kaybetmiş, karşı gruptan 1 kişi de yaralanmıştı. Olaya karıştıkları ileri sürülen zanlılardan M.G., R.G. ve M.G. ise daha önce yakalanmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı. Polis, olayla ilgili olarak baba N.G.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 16:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?