2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Erkekler hentbol süper ligi

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Yenişehir Belediyesi, Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk hedefliyor.

Antrenör Osman Özoğlu, Türkiye Kupası'nda ve ligde şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Kupası 1. etap mücadelesinde yarın sahasında Çankırı Belediyesi ile rövanş maçına çıkacak olan Mavi-beyazlı ekipte, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. İlk maçta Ankara'dan 32-22'lik skor avantajıyla dönen Yenişehir Belediyesi, rövanş maçını da kazanıp kupada yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Antrenör Osman Özoğlu, bu karşılaşmadan galip ayrılmaları durumunda kupada ilk 4'e kalacaklarına dikkat çekerek, "Çankırı Belediyesi karşısında elde edeceğimiz galibiyetle ilk hedefimizi gerçekleştireceğiz. İlk 4'e kalıp, sonrasında da kupada final oynamak ve kupayı almak istiyoruz" dedi.

8 gün içerisinde zorluk derecesi yüksek olan 3 maç daha oynayacaklarını belirten Özoğlu, sırasıyla Ankaraspor ile kendi sahalarında, Beşiktaş ve Milli Piyango ile deplasmanda karşılaşacaklarını, söz konusu maçları da en az kayıpla geçip avantajlı bir skor elde etmek istediklerini kaydetti. İyi bir ekip oluşturduklarını belirten Özoğlu, tüm maçlarda kazanmak için mücadele ettiklerini söyledi.

Ligdeki hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Özoğlu, "Biz her zaman hedeflerimizi yüksek tutuyoruz. Çünkü kendimize güveniyoruz. Tabi bu hedeflere ulaşmak için de çok çalışmamız ve maçlarımızı da kazanmamız gerekiyor. Ligde şampiyonluk ipini göğüsleyip, Türkiye Kupası'nda da gülen taraf olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 14:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?