5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Eşinin gözü önünde öldürüldü

Mersin'de 1 haftalık evli genç, eşinin gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldü. Ölen gencin geçen hafta Gaziantep'te yaptığı düğünün ardından önümüzdeki hafta sonu da karısı ile Mersin'de nikah kıymaya hazırlandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Barış Mahallesi 4537 Sokak üzerinde meydana geldi. Mersin'de balıkçılık yapan Mehmet Kurtgöz (30), 7 Mart tarihinde Gaziantep'te yapılan düğünle evlendiği, ancak henüz resmi nikah yapmadığı eşi Ayşegül Karlı (20) ile alış verişten döndüğü sırada evinin önünde bıçaklı 3 kişinin saldırısına uğradı. Eşinin gözleri önünde sırtından kalbine saplanan bıçak darbesi ile yere yığılan genç, oracıkta hayatını kaybetti. Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği anlaşılan Mehmet Kurtgöz'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri, cinayetin aydınlatılması için geniş çaplı araştırma başlatırken, Ayşegül Karlı, ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Karlı'nın polislere, "Her şey bir anda oldu. 3 kişiydiler, bir anda bıçaklamaya başladılar. Kaçarken de 'Seninle hesabımız bitmedi' diye bağırıp gittiler" dediği öğrenildi.

Öte yandan, oğlunun 7 Mart 2009 tarihinde Gaziantep'de yapılan düğün ile evlendiğini söyleyen baba Emin Kurtgöz (63), oğlunun haftaya eşiyle Mersin'de nikah kıymaya hazırlandığını belirtti. Katillerin yakalanması için yetkililerden yardım isteyen 4 çocuk babası Emin Kurtgöz, "Oğlum kendi halinde birisiydi. Evden işe, işten evine dönerdi. Kız gibi çocuktu. Mahallede herkes bilir benim oğlumu. Kimseye karışmaz, kavga bile etmezdi. Çocuğumun baliciler tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyorum" dedi. Emniyet yetkilileri, cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?