5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Eski Başkan CHP'ye katıldı

CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen törene; Mersin Milletvekili İsa Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy ve CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı'nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Mersin'de 13 yıl belediye başkanlığı yapan Kaya Mutlu, törendeki konuşmasında, CHP'ye yeni gelmediğini belirterek, "Hiç gitmedim ki geleyim. Bugüne kadar kim diyebilir ki, bir CHP'liyle seçim savaşına girdiği mi?" dedi.

29 Mart'ta yapılacak olan seçimi basit bir seçim gibi görmemek gerektiğini söyleyen Mutlu, "Seçimi kazanmanın yolu örgütün iyi çalışmasından geçer. Örgüt halkı ile iç içe olmalıdır. O zaman bu halk ne yapar eder bu seçimi kazanır. Umut ediyorum ki, bu seçimde başarılı olacağız. Çünkü Türkiye'nin CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu artık sadece namus değil Türkiye meselesi. Biz de bu yüzden yeniden mücadelenin içersinde yerimizi en ön saflarda aldık. Bilinmeli ki; Ahmet, Mehmet, Kaya yok CHP var. Çıkar çevreleri bilsinler ki, biz bu heyecanla İzmir'e, Ankara'ya, İstanbul'a CHP bayrağını dikeceğiz" diye konuştu.

CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı ise, kırgınlıkların ve ayrılıkların belli dönemlerde olabileceğini ifade ederek, "Ne olursa olsun, gerçek CHP'liler bir gün mutlaka yuvasına döner. Bize düşen yeni kırgınlıklar yaratmamak. Birlikte halkın iktidarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Tören; Kaya Mutlu ve daha önce farklı sosyal demokrat partilerde mücadele etmiş kişilere parti rozetinin takılması ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 16:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?