4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Eski damadının evini ateşe verdi

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kişi, evini basıp eşini, kızını ve komşu kızını silahla yaralayan eski damadının evini ateşe verdi. 

Olay, dün gece Bahçe Mahallesi 515 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, saat 19.30 sıralarında, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce boşandığı Fatma D.'nin (24) kaldığı baba evini basan Hasan Y. (35), eski kaynanası Aysel (45) ve baldızı Yasemin D. (12) ile komşu kızı Hasret Y.'yi (13) silahla yaraladı. Yaralılar Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, zanlı kaçtı. 

Olayı duyarak hastaneye gelen Askeri D. (45), yaralı olan eşi, kızı ve komşu kızının durumuyla ilgi bilgi aldı. Saat 23.00 sıralarında hastaneden ayrılan Askeri D., kızı Fatma D.'yi de yanına alarak, aynı sokakta oturan eski damadının annesi Gaffure Y.'ye ait eve gitti. Evdeki eşyaları dağıtan, elindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açan Askeri D., evi ateşe verdikten sonra kayıplara karıştı. Silah seslerini duyarak sokağa çıkınca evin yandığını gören komşuları, durumu itfaiyeye haber verdi. Yangın, kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayın ardından kaçan Askeri D. polis tarafından aranırken, kızı Fatma D. gözaltına alındı. 

Bu arada, eski kaynanası ve eski baldızıyla komşu kızını yaralayan Hasan Y., polisin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 11:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?