2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Eski husumet canından etti

Mersin'de, emekli bir astsubay kahvehanede oyun oynarken bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi, daha sonra polis merkezine teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Güvenevler Mahallesi 1909 Sokak üzerinde bulunan Onur Kıraathanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, emekli astsubay Turgut İpek (48) kahvehanede arkadaşlarıyla birlikte oyun oynadığı sırada, içeriye giren F.O. (17), adlı şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı.

2 çocuk babası emekli astsubay olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi şahıs kaçmaya çalıştı. Kahvehanede bulunanlar tarafından sandalye vurularak yakalanmak istenen şüpheli, elindeki bıçağı sağa sola sallayarak kaçmayı başardı.

Olay yerinden suç aleti bıçakla birlikte kaçan F.O., daha sonra Yumuktepe Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Cinayetin, ölen emekli astsubay Turgut İpek'in, şüphelinin kardeşleriyle daha önceden aralarından geçen bir tartışma nedeniyle işlendiği ileri sürüldü.

Emekli astsubayın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?