3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Eski MHP'li başkan AKP'den aday

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar'da daha önce MHP'den belediye başkanlığı yapan Mustafa Demirci, bu kez aynı ilçede AK Parti'den aday adayı oldu.

Aday adaylığını AK Parti Toroslar İlçe binası önünde davul-zurna eşliğinde açıklayan Mustafa Demirci, 'Kaldığımız yerden devam' sloganıyla yola çıktığını söyledi.

40 yıldır Toroslar halkına hizmet ettiğini ve Toroslar'ın kendisini çok iyi tanıdığını belirten Demirci, "Toroslar halkı bizim belediye başkan adaylığımızı ve belediye başkanlığını nasıl kazandığımızı da çok iyi bilir. Belediye başkanlığı döneminde 81 vilayet, 800 ilçe, 40 bin köyümüzden gelen insanları kültür farkı, inanç farkı gözetmeden herkesi nasıl kucakladığımızı da iyi bilirler. 2 bin 700 sokak, 4 bin esnaf ve 250 bin nüfusu ile Mersin'in geliri olmayan en fakir ilçesi Toroslar'da, bizim dönemimizde 2001 ekonomik krizi olmasına rağmen 280 imalat sanayi yatırımlarına öncülük edilerek, bin 180 kişinin özel sektörde istihdam edildiğini de çok iyi bilirler. Daha önemlisi Toroslar'da bulunan 7 bin dönümlük araziye dünya sporunu, dünya ticaretini ve dünya turizmini Türkiye'ye, Toroslar'a çekecek ve mini Türkiye projesini barındıracak 'Torosland' projesinin 1.4 milyar dolara uluslararası ihaleye çıkarıldığını da bilirler" dedi.

Kaldığı yerden devam etmek için yeniden meydanlarda olduğunu vurgulayan Demirci, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin başta Başbakanımız olmak üzere tüm yöneticilerinin adaletli olduğunu bildiğimiz için buradayız. Eğer yeniden fırsat verilirse; yüzde 30'u işsiz, yüzde 30'u asgari ücretli, geriye kalanı da esnaf, memur ve emekli olan Toroslar'da topluma hizmet etmek ve yatırım yapmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 16:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?