8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Eski milletvekiline dayak

Mersin'de, eski milletvekillerinden Dr. Nazım Baş, evinin önünde saldırıya uğradı. Arabasından indiği sırada tekme tokat dövülen Baş, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Alınan bilgiye göre olay, dün akşam Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eski Adalet Partisi milletvekili olan Dr. Nazım Baş, evine çıkmak üzere arabasından indiği sırada 1 kişinin saldırısına uğradı. Tekme tokat dövülen Baş, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aracından indiği sırada saldırıya uğradığını belirten Baş, "Arabamın kapısını kapatırken saldırdılar. Elimdeki çantama sarıldılar. Ben mücadele ettim. Bu sırada yere düştüm. Elimdeki çanta aracın altına kaçtı. 2 kişilerdi ve tekme tokat vurdular" dedi. 

Hava karanlık olduğu için kendisine saldıranları göremediğini söyleyen Baş, "Sırtıma ve yüzüme sürekli vurdular. Bankadan çıkmıştım. Belki de beni bankadan takip ettiler. Çantada biraz param vardı, ama alamadılar" diye konuştu. 

Nazım Baş, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olayın gasp amaçlı değil bir husumetten dolayı gerçekleştiğini belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin polisteki ifadesinde, olayı eski milletvekili ile kız kardeşi arasındaki bir meseleden dolayı yaptığını söylediği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2007 Perşembe 13:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersin yıldız IP: 88.254.149.xxx Tarih : 20.04.2007 15:03:19
MERSİNDE GÜPEGÜNDÜZ SOKAĞIN ORTASINDA ADAM VURUYORLAR BU BİŞEYMİKİ