3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Eski Milletvekilinin yeğeni öldürüldü

Eski CHP Mersin Milletvekili Şefik Zengin'in yeğeni Hayrettin Zengin, bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Mersin il merkezine bağlı Gözne beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gözne Belediyesi'ne ait ekmek fırınında çalışan C.G. (Ceyhun Genç-17) ile Hayrettin Zengin arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Fırının önündeki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşünce, C.G. fırından aldığı bıçakla Hayrettin Zengin'i önce sırtından, sonra da boğazından bıçaklayarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Zengin, olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan zanlının peşine düşen jandarma, C.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Hayrettin Zengin'in cesedi Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yakınları da hastaneye akın etti. Zengin'in ablası Şirin Yıldız hastane önünde sinir krizleri geçirirken, baba Sayım Zengin'i de eski CHP Mersin Milletvekili Şefik Zengin ve yakınları teselli etti.

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ile CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar da hastaneye gelerek Zengin ailesine başsağlığı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 08:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?