2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Eskişehirsporlu Tufan Silifke'de tatilde

Bank Asya 1. Lig play-off finalinde Boluspor'u 2-0'lık sonuçla mağlup ederek 12 yıllık Süper Lig hasretini bitiren Eskişehirspor'un başarılı defans oyuncusu Tufan Esin, Silifke'de tatil yapıyor.

Turkcell Süper Lig'de en son 1995-96 sezonunda mücadele eden Kırmızı-siyahlılar, 12 yıllık hasrete Boluspor maçı ile son vererek taraftarlarını sevindirirken; takımın 28 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Tufan Esin, memleketi Silifke'de arkadaşlarıyla hasret gideriyor.

12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e çıkmayı başardıklarını belirten Tufan Esin, "Eskişehirspor Süper Lig'e renk katacaktır. Boluspor maçında sayısal olarak rakibimizden üstündük. Buna rağmen belki oyun olarak çok iyi değildik. Ama mücadelemizle bunu hak ettik. Takımımızın Süper Lig'e renk katacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun" dedi.

2007-08 futbol sezonunu da değerlendiren Tufan Esin, "Lige çok iyi başladık. Yönetim, teknik ekip ve biz futbolcular olarak şampiyonluğa kilitlenmiştik. Ligin ilk ve ikinci yarısında yapmış olduğumuz transferlerle güçlendik. Kadromuzu iyi kurduk. Taraftarlarımız da her zaman arkamızda yer alarak bizi yalnız bırakmadı. Bu yıl benim değişik takımlar da olmak üzere 3. şampiyonluk sevincim. Bu sene sözleşmem sona erdi. Genel kuruldan sonra oluşacak yeni yönetimle masaya oturacağım. Şimdi tatil yapıyorum. Uzun bir lig sonrası dinlenmeye ihtiyacım var. Eskişehirspor Süper Lig'de büyük başarılara imza atacaktır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 10:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?