4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Esnaftan emniyete teşekkür

ESNAFTAN EMNİYETE TEŞEKKÜR

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik ve Oda yönetim kurulu üyeleri Kuaför Bekir Gürsoy cinayetini aydınlatan İlçe Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulunarak, Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı’ya teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette bir konuşma yapan Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik, cinayetin kısa sürede aydınlatılmasının esnafın acısını hafiflettiğini belirterek, “İlçemiz esnafından erkek kuaförü arkadaşımızın hunharca öldürülmesi bizleri derinden üzmüştü. İlk bakışta faili meçhul gibi görünen cinayet, polisimizin gece gündüz çalışması sonucu aydınlatıldı. Diğer taraftan ilçemizde işyerlerine yönelik hırsızlık olaylarında ciddi bir düşüş görülüyor. Bunlar polisimizin gayretli çalışması sonucu oluyor. Bütün emniyet mensuplarımıza esnafımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Esnafın başına gelen bu kötü olaydan kendilerinin de üzüntü duyduklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı’da, “25 günlük titiz bir çalışmanın ardından suçlular yakalandı. Suçluların belirlenerek adalete teslim edilmesi hem bizim vicdanımızı, hem de kamu vicdanını rahatlattı. Dileriz böyle bir olay bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik, ilçe esnafı adına Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı’ya teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 16:06:01
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 16:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?