4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Esnaftan Tuna'ya ziyaret

ESNAFTAN TUNA'YA ZİYARET

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'in geleceği için düşünülen projelere imkanlar ölçüsünde katkı sunacaklarını belirterek, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının asıl amacınınsa; kentin yaşam kalitesini en üst notaya taşımak olduğunu söyledi.

Mersin Giyim Eşyaları Esnaf Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Halim Çavuşoğlu, yönetim olarak son yapılan genel kurul sonucunda göreve geldiklerini hatırlatarak, yeni dönemde yerel yönetimlerle ortak hareket edip, sürekli diyalog halinde olmak istediklerini belirtti. Çavuşoğlu, "Kentimize nasıl faydalı olacağımızı kurulacak olan diyaloglarla birlikte istişare etmek istiyoruz. Yeni yönetimimizi tanıştırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, ileriye dönük düşündüğümüz projeleri Sayın Tuna ile paylaştık. Kendisinin de ne kadar başarılı, çalışkan ve sosyal bir belediye başkanı olduğunu biliyoruz. Bundan sonraki süreçte istişarelerimiz devam edecek" dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Hamit Tuna da, belediye olarak istihdama yönelik yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında oda yöneticilerini bilgiler verdi. Tuna, sivil toplum kuruluşlarına ellerindeki imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Mersin'de bulunan meslek odaları kongre süreçlerini yavaş yavaş tamamlıyor. Bunlardan biri de Mersin Giyim Eşyaları Esnaf Odası'dır. Yapılan kongre sonrasında oda başkanlığına seçilen Halim Çavuşoğlu ve yeni yönetiminin ziyaretinden son derece memnun kaldık. Kendileriyle hayata geçirmeyi düşündükleri projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk" diye konuştu.

Mersin'in geleceği için düşünülen projelere imkanlar ölçüsünde katkı sunacaklarını açıklayan Tuna, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının asıl amacınınsa; kentin yaşam kalitesini en üst notaya taşımak olduğunu hatırlattı. Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Biz de bu amaca ulaşabilmek için sivil toplum kuruluşlarıyla diyaloglu bir şekilde çalışarak, bugüne kadar birçok projeye imza attık. Bu diyalogumuz, bundan sonraki süreçte de devam edecek. Yeni oluşan yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 16:40:00
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?