2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

ESOB'tan esnafa iftar yemeği

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ESOB) geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde, 32 mesleki oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ahilik geleneğinde var olan iftar yemeklerini, üyeler arasındaki gönül zenginliğini arttırmak, birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla devam ettirdiklerini söyleyen Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Ramazan ayının paylaşım ayı olduğunu vurgulayarak, "Kardeşlik, hoşgörü ve gönül birlikteliğiyle geçirmeyi arzuladığımız Ramazan ayının ülkemizin birliği ve dirliğine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasında Mersin kent merkezinde kurulu oda başkan ve yönetim kurulunu bir arada görmekten büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Dinçer, “Birlik olarak göreve geldiğimiz günden bugüne Ahi Evran kültüründe de var olan iftar sofrasıyla üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyoruz. Üyelerimizin yoğun katılımıyla ortaya çıkan bu güzel tablo, bizlerin bu amacı gerçekleştirmede başarılı olduğumuzu gözler önüne seriyor” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 14:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?