4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

ETSO’dan fakirlere gıda yardımı

ETSO’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMI

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, oda tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 20 bin TL tutarında gıda yardımında bulunacaklarını söyledi.

Sarı, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası olarak 7 yıldır sürdürdükleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım geleneğinin bu yıl da Ramazan ayı içinde gerçekleştirildiğini belirterek, “Odamız tarafından ayrılan 20 bin TL’yi 600 aileye gıda yardımı olarak ulaştıracağız. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde de bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapacağız” dedi.

Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde ellerinden gelen imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çalıştıklarını ifade eden Sarı, ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için bütün herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti. Sarı, “Hazırlanan gıda paketleri herhangi bir aksaklık olmaması için ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine personelimiz tarafından dağıtılıyor. Özellikle köy okulları için planladığımız kırtasiye yardımını da okul müdürlüklerimiz aracılığı ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

ETSO Başkanı Orhan Sarı, isteyen herkesin yardımlara destek verebileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 11:35:03
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 11:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?