9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Ev bulamayan öğrenciler belediyeye başvursun

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu'na kayıt yaptıran öğrencilere ev bulmaları konusunda yardımcı oluyor.


Taşucu Belediyesi, ev sahiplerine, ikinci konutlarını öğrencilere kiraya vermeleri için duyurular yapıyor. Evlerini öğrencilere kiraya vermek isteyen ev sahipleri belediyeye gelerek beyanda bulunurken, belediye, ev sahipleri ile öğrencileri bir araya getirerek anlaşmalarını sağlıyor.

Şu ana kadar yaklaşık 65 ev sahibi belediyeye başvurarak evlerini öğrencilere kiraya vermek istediklerini belirtirken, Taşucu Belediye Başkanı Ali Şahin, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da başlattığımız çalışmalar neticesinde, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen öğrencilerimize barınabilecekleri evler bulmaları konusunda yardımcı olarak, rahat ve huzurlu bir ortamda eğitimlerine devam etmelerinin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitimcilere ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Şahin, üniversite öğrencilerine her türlü kolaylığı sunduklarını vurguladı

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 12:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?