30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

EV-KA projesi devam ediyor

EV-KA PROJESİ DEVAM EDİYOR

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin, Toroslar İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Rotary Kulübü işbirliğiyle ev kadınlarının kişisel gelişimlerine yönelik hazırladığı EV-KA (Ev Kadınları Eğitimi) Projesi, aile içi iletişim semineri ile devam etti.

'Mutlu bir aile için iletişimin önemi', 'Aile bireyleri arasında doğru ve etkili iletişim', 'Ebeveyn-çocuk iletişimi' konularının işlendiği seminere, bayanların yoğun ilgisi ve katılımı dikkat çekti. Toroslar Belediyesi Konferans Salonu'nda, Psikolog Bedii Aydın tarafından verilen seminerde anne, baba, çocuk iletişimini güçlendirmenin yolları, iyi bir aile iletişiminin nasıl olması gerektiği, eşlerin birbirini anlamada empati yapmalarının gerekliliği, çocukların eğitimi, sağlıklı ve özgüveni olan başarılı çocuklar yetiştirilirken dikkat edilmesi gereken noktalar, çocuklarla iletişimde yapılan hatalar anlatılarak yaşanmış olaylardan örnekler verildi, çözüm önerileri sunuldu.

Aydın, eğitime katılan bayanlara teşekkür ederek, “Bireylerin aileleri ile doğru iletişim kurması, çevrelerindeki insanlarla da daha sağlıklı iletişim kurmalarını sağlayacaktır” dedi. Aile içi iletişim seminerine katılanlar bayanlar ise, paylaşılan önemli bilgilerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 15:36:04
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 15:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?