30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Evkur Mersin şubesi açıldı

Evkur Mağazaları'nın Mersin şubesi, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Hastane Caddesi üzerinde hizmete giren mağazanın açılış törenine; Mersin Valisi Güzeloğlu'nun yanı sıra Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Evkur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kan, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile Mersin İdman Yurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, kırmızı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncuları Mert Nobre ve İlhan Özbay'da katıldı.

Açılış töreni sonrasında konuşan Güzeloğlu, Evkur Mağazalarının Mersin ile buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mağazanın Mersin şubesinde 200 kişinin doğrudan istihdam edildiğini kaydeden Güzeloğlu, “Görevimizin istihdam alanında Mersin'e bu gibi iş olanakları kazandırmak olduğunu her zaman söylüyoruz. Evkur Mağazalar zincirinin Mersin'le buluşması, hem tüketici hem tedarikçi hem de doğrudan istihdam edilecek tüm vatandaşlarımız nezdinde çok önemli ve güzel bir başlangıçtır. Bu gibi müesseselerimizin güçlenerek gelişmesi, ülkemizin daha öteye ulaşmasında önemli bir etkendir” dedi.
Güzeloğlu, Evkur Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kan'ın Süper Lig'de renkli bir takım görüntüsü çizen Mersin İdman Yurdu'na 200 bin TL bağışta bulunduğu müjdesini de verdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2011 Salı 17:37:09
Güncelleme :1 Kasım 2011 Salı 17:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?