4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Evli sevgilisine kızdı 6. kattan atladı

MERSİN'DE 'AŞK' İNTİHARI

Mersin'de, çalıştığı İddaa bayisinin evli ve iki çocuklu sahibiyle 'gönül ilişkisi' yaşadığı öne sürülen genç kız, işyeri sahibiyle aralarında çıkan tartışma sonrasında bayinin bulunduğu apartmanın 6. katına çıkarak aşağıya atladı. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, merkez ilçe Akdeniz'e bağlı Turgut Reis Mahallesi'nde yer alan Soğuksu Polis Merkezi civarında yer alan bir İddaa bayisinde meydana geldi. Söz konusu işletmede bir süredir çalışan 22 yaşındaki Oya Turşucu, işyeri sahibi Necmi Y. (35) ile iddiaya göre bir süredir 'gönül ilişkisi' yaşıyordu.

Evli ve iki çocuk babası olan Necmi Y. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Turşucu, bir süre sonra işyerinden ayrıldı.

Daha sonra İddaa bayisinin bulunduğu apartmanın çatı katına çıktı. Buranın kilitli olduğunu gören Turşucu, özel bir hastanede çalışan Serkan A.'nın 6. katındaki dairesinin zilini çaldı. Kapıyı açan A.'ya eşinin evde olup olmadığı sorusunu soran ve karşısında 'Eşim evde yok" yanıtını alan Oya Turşucu, "Sizinle görüşmem gerekiyor" diyerek koşar adımlarla eve girdi. Kendisini evin mutfağında yer alan balkondan aşağıya atan Turşucu, hızla yere çıkılarak ağır yaralandı.

Olay yerine çağırılan ambulansla Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alınan Turşucu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis İddaa bayisi sahibi Necmi Y.'i ifadesine başvurmak için gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MERSİN'DE 'AŞK' İNTİHARI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 11:30:05
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 12:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?