2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Extacy operasyonuna 16 gözaltı

Mersin’de düzenlenen operasyonda, uyuşturucu nitelikli 49 adet Extacy hap ile 30 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 16 kişi yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Eylül ayından bu yana yürüttüğü çalışmalar sonucunda, 3 Ocak Mahallesi 117. Cadde üzerinde ticari bir taksiye düzenlenen operasyonda A.T. ve S.D. isimli şahıslar 49 adet uyuşturucu nitelikli hap ile birlikte yakalandı.

Zanlıların verdiği bilgiler doğrultusunda operasyonu sürdüren polis, uyuşturucu hapı temin ettiği bildirilen G.G. adlı şahsı da yanında 30 gram esrar ile birlikte Adana’da yakaladı. Polis, zanlıların sorgusu sonrası çeşitli tarihlerde uyuşturucu hap sattıkları ve kullandıkları belirlenen 3’ü bayan 13 kişiyi daha gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucunun Mersin’de bar ve diskolarda gençlere satıldığını bildirdi. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından "Teşekkül oluşturmak suretiyle uyuşturucu nitelikli tablet ticareti yapmak, esrar bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 13:41:44
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 17:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?