5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Eyiceoğlu: 'Belediyecilik bizim işimiz'

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, Mersin'in artık AK Parti belediyeciliği ile tanışmasının zamanının geldiğini belirterek, "Türkiye'de belediyecilik bizim işimizdir, AK Parti'nin işidir" dedi.

Eyiceoğlu, yaptığı açıklamada, Mersin'in geleceğinin, bu şehirde yaşayan herkesin ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, çocuklara bırakılacak Mersin'in, bugünkü Mersin olmaması gerektiğini söyledi.

Mersinlinin büyük düşünmesi ve kentine sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Eyiceoğlu, "Hepimiz biliyoruz ki; Mersin'i Antalya'dan daha ileri, daha gelişmiş bir şehir haline getirmek mümkündür. Bu da ancak liderlikle ve vizyonla olacak bir şeydir. Mersinli kardeşlerim şu soruyu kendilerine samimiyetle sormalıdırlar: 'Niye Antalya bizden daha ileri, bizim neyimiz eksik? Niye aslında her şeye sahipken, her şeyin eksikliğini hissediyoruz? Niye yollarımız kötü, niye otogarımız berbat, niye hafif raylı sistemimiz yok, niye dereler pislik içinde, niye suyumuz pahalı? İşte bu yüzden diyoruz ki; Mersin'in AK Parti belediyeciliği ile tanışmasının zamanı gelmiştir. Türkiye'de belediyecilik bizim işimizdir, AK Parti'nin işidir" diye konuştu.

2004'den bugüne ülkemizin dört bir tarafında AK Partili belediyelerin, şehirlerin çehresini değiştirdiğini ifade eden Eyiceoğlu, ancak Mersin'in şehircilik alanında da, sosyal ve kültürel alanda da yerinde saydığını ve hatta geriye gittiğini savundu.

29 Mart seçimlerinin Mersin için bir dönüm noktası ve bir fırsat olduğunu ileri süren Eyiceoğlu, şöyle devam etti; "Mersinli kardeşlerim önemli bir karar arifesindeler. Ya 'böyle gelmiş böyle gider' diyecekler, ya da bu kötü gidişe son verecekler. 29 Mart seçimlerinin galibi AK Parti olacak.Çünkü; Mersin hizmete susamıştır. Mersin dürüstlük istemektedir. Mersinli10 yıldır kandırılmaktan bıkmıştır. Mersin hak ettiği yerde değildir.Mersin; Antalya'dan daha gelişmiş bir şehir olmak istemektedir. Huzurun, gelişmenin, kalkınmanın, dünya şehri olmanın, marka şehir olmanın, İşsizliğe çare olmanın tek adresi AK Parti'dir. Mersin'e gelişerek değişim sözü veren tek partiyiz. Mersin'e dair, vatandaşımıza sunacağımız sağlam projelerimiz var. Mersinliler bu sefer yalana değil, gerçeğe oy verecekler. 10 yıllık boşa geçen bir zamanın hesabını soracak tek parti olan AK Parti'ye oy vereceklerdir."

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 17:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?