5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Eyiceoğlu gül dağıttı

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, herkesin ortak sevgisi ve sevdasının Mersin olduğunu, insanların içinde var olan Mersin sevgisini daha da yüceltmek istediklerini söyledi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Kültür Park'taki yürüyüş yolunda partililerle birlikte sabah sporu yapan Mustafa Eyiceoğlu, daha sonra 'Sevgililer Günü' kapsamında sabah yürüyüşüne çıkan çiftlere kırmızı gül dağıttı. Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Eyiceoğlu, "Hepimizin ortak sevgisi ve sevdası Mersin'dir. İçimizde var olan Mersin sevgisini daha da yüceltmek istiyoruz. Bunun için de Mersinlilerle olan bağlarımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Biz de bu kapsamda 'Sevgililer Günü' kapsamında bir dizi program gerçekleştirdik” dedi.

Mersin'de yaşayan insanların en büyük sevgi ve saygıyı hak ettiğinin altını çizen Eyiceoğlu, bu durumun gerçekleşmesinin de yine kent insanına bağlı olduğunu savundu. Mustafa Eyiceoğlu, Mersin'de yaşayan insanların sevgi, saygı ve hoşgörüyü ön planda tutması halinde kentte çözülemeyecek sorun, aşılamayacak engel olmayacağını vurguladı. Kendilerinin bu noktada çaba sarf ettiğini anlatan Eyiceoğlu, önümüzdeki noktada bu açılımı daha da genişleteceklerinin altını çizdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 18:33:33
Güncelleme :14 Şubat 2009 Cumartesi 18:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?