5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Eyiceoğlu'ndan güzel vaadler

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, kentte yaşamı kolaylaştıracak, insanların refah ve gelir seviyesini yükseltecek projeleri hayata geçireceklerini, hayatından memnun ve mutlu insanların yaşadığı bir kenti inşa edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına hız veren Mustafa Eyiceoğlu, esnaf ve semt pazarı ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Eyiceoğlu, belediye başkanlığı görevine getirilmesi halinde hayata geçireceği proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi. Söz konusu projelerin halkın refah seviyesini arttırıp, insanların mutlu bir yaşam sürmelerine imkan sağlayacağını savunan Eyiceoğlu, kendilerinin bir sınıfın ya da herhangi bir kesimin temsilcisi olmadıklarını aksine halka hizmet etme adına yola çıktıklarını vurguladı.

Mersin'i bir 'dünya kenti' yapmak istediklerini kaydeden Eyiceoğlu, "Mersin'i en iyi şekilde vatandaşımızla birlikte yönetmek istiyoruz. Belediyecilikte hayata geçireceğimiz projeler, halkımızın refah ve mutluluğunu arttıracaktır. Belediye başkanlığımız döneminde yoksullar, bakıma muhtaç yaşlılar, çocuklar ve işsizler için özel programlar oluşturulacak, zor durumdaki vatandaşlara, terkedilmiş ve kimsesiz oldukları duygularını yaşatmamak için özverili davranacağız" dedi.
Bugün gelinen noktada Mersin'de; işsizleri, fakirleri, düşkünleri, hastaları, engellileri gözeten, onların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamalarını sağlayacak bir sosyal belediyecilik anlayışının hayata geçirilemediği iddia eden Eyiceoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Merkezi yönetim, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve özel sektör ile işbirliğini sağlayıp sosyal devlet anlayışını süratli bir şekilde Mersin'de hayata geçirme zorunluluğu doğmuştur. Bizim belediyecilik anlayışımızda ayrımcılık söz konusu dahi değil." Mersin'in adeta bir 'köy' görünümünde olduğunu savunan Eyiceoğlu, bu duruma artık bir son verilmesi gerektiğini ve bunu gerçekleştirebilecek tek partinin de AK Parti olduğunun altını çizdi.

Eyiceoğlu, kentte yaşamı kolaylaştıracak, insanların refah ve gelir seviyesini yükseltecek projeleri hayata geçireceklerini, hayatından memnun ve mutlu insanların yaşadığı bir kenti inşa edeceklerini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?