5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Eyiceoğlu'ndan şehit ailelerine iş sözü

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, belediyelere işçi alımlarında şehit ailelerine öncelik tanıyacaklarını söyledi.

Eyiceoğlu, beraberinde bir grup partili ile birlikte Tüm Şehit Ailelerine Hizmet Derneği Mersin İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Eyiceoğlu burada yaptığı açıklamada yoksulların, yetimlerin haklarını koruyup, kollamak için aday olduğunu belirterek, Mersin'de 29 Mart akşamı 'Ak Belediyeciliğin' zaferini kazandıklarında, bu vatan için canını veren şehitlerin ailelerine belediyede işçi alımı konusunda öncelik tanınacağını kaydetti. Belediye başkanı olduğunda yoksulun, yetimin babası, abisi olacağını vurgulayan Eyiceoğlu, Mersin'de AK Parti iktidarında boynu bükük gezen, açlığından dolayı hastaneye kaldırılan çocuk olmayacağını vurguladı.

Mersin'de işsizlik sorununun çözülmesi için neler yapılabilir konusunda günlerce düşündüğünü ve proje ürettiğini ifade eden Eyiceoğlu, "Açlık ve işsizlik sorunu ancak yerel yönetim iktidarıyla çözülebilir. Belediye başkanı olduğumuzda bu sorunun nasıl çözüldüğüne herkes şahit olacak. İşsizlik Mersin'in önünde duran büyük bir sorun, bu konu çözüme kavuşacak" dedi.

Mersin'de konut fazlası olmadığını kaydeden Eyiceoğlu, "Fazla olarak görülen konutlar ikincil konuttur. Onun için biz Mersin'e 10 bin konutluk bir projeyle geliyoruz. TOKİ işbirliği ile yapılarak olan bu projede ise çalışacak olan insanlar yine Mersin halkı içinden olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 17:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bahattin IP: 78.186.244.xxx Tarih : 17.02.2009 18:18:09

Ya Mustafa Bey.Hiç inandırıcı değilsiniz.Sizi Gülnar belediye başkanıykende tanıyorduk.Mersin millet vekilliği görevinizde de tanıyorduk.Hangi sözünüze inanmamızı bekliyorsunuz.