4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Ezilmekten son anda kurtuldular

ÖĞRENCİLER EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2 kız öğrenci, kontrolden çıkarak takla atan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre kaza, D-400 karayolundaki Güney Mezarlığı önünde meydana geldi. Akşam saatlerinde Mersin'den Adana yönüne gitmekte olan araçlar yeşil ışığın yanması ile harekete geçtikleri sırada, bir kamyon önündeki TIR' sollamak için direksiyon kırdı. Eyüp Karataş ile Bünyamin Kurtgöz'ün bulunduğu 01 L 9353 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin Turhan (40) da önündeki kamyona çarpmamak için ani fren yaparak direksiyon kırınca araç takla atıp karşı yöne doğru sürüklenmeye başladı.

Kontrolden çıkan araç, yolun karşına geçmek için trafik akışının durmasını bekleyen bir aracı teğet geçerken, karşıya geçmek için yayalara yeşil ışık yanmasını bekleyen 2 kız öğrenci, üzerlerine gelen otomobilin altında kalmaktan şans eseri kurtuldu. Aracın üzerlerine geldiği fark eden öğrenciler kazanın şoku ile önce kaçarak canlarını kurtardı, sonra kaza yerinde otomobili inceledi.

Hafif yaralanan otomobil sürücüsü Hüseyin Turhan ve Eyüp Karataş ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Bünyamin Kurtgöz ise kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kazada kusurlu olduğu iddia edilen kamyon sürücüsü ise kaçarak kayıplara karıştı.

ÖĞRENCİLER EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU
ÖĞRENCİLER EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU
ÖĞRENCİLER EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 14:24:02
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 15:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?