5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Fal bakma bahanesiyle dolandırdı

Mersin'in Tarsus ilçesinde evlere ve işyerlerine fal bakma bahanesiyle girerek dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, durumundan şüphelenilen ve adının A.G. (33) olduğunu söyleyen kadının yapılan araştırmasında, Yarenlik Alanı Pekcan Pasajı içerisinde müşteki A.A. isimli şahsın 200 lirasını fal bakma bahanesiyle dolandıran kişi olduğu tespit etti.

Gözaltına alınan kadının gerçek kimliğinin T.B. olduğu, 29 değişik suçtan kaydı olduğu ve değişik illerde meydana gelen üç ayrı olaydan da arandığı belirlendi. Ayrıca T.B. adlı kadının Şehitkerim Mahallesi'nde bulunan müşteki A.K. isimli şahsı, yardım etmek ve fal bakmak bahanesi ile iş yerinde oyaladıktan sonra çantasının içerisindeki 590 TL'sinin çalınması olayına karıştığı, Z.K. isimli şahsın Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan iş yerinden fal bakmak ve dua okumak bahanesi ile 450 TL'sinin çalınması olayına karıştığı tespit edildi.

T.B., hakkında 6 ayrı olay ile ilgili olarak hazırlanan tahkikat evraklarıyla birlikte sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Karataş Cezaevi'ne teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 18:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?