4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Fenerbahçe:93-Antalya DSİ:51

Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Fenerbahçe, Antalya DSİ'yi 93-51 mağlup etti. 

Fenerbahçe Antrenörü Lütfi Ahmetoğlu, maça iyi başladıklarını belirterek, "Çocuklar çok istekli, arzuluydu. Kazanmak için oynadık. İlk maçımızda yenildiğimiz için moralimiz bozuldu ama sonuçta bu bir turnuva. Bunu unutmadık, çocuklar da bunu unutmadı. Çıktılar oynadılar, sonuç olarak da farklı galip geldik. Turnuvada hedefimiz final oynamak ve şampiyonluk" dedi. 

Fenerbahçe Altyapı Yöneticisi Selim Ayan da, turnuvayı günlük yaşadıklarını, bugünkü maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Dünkü maçta Ülkerspor, 2005-2006 sezonda daha önce Samsun DSİ'de oynamış olan bir sporcuyu bu turnuvaya getirmiş ve kendi kulübü adına lisans çıkarmış. Bunun kural hatası olduğu tespit edildi. Yani bir oyuncu bir dönemde sadece bir takımda oynayabilir, ikinci bir takıma transfer olamaz. Bu kural hatasını yaptıklarından hükmen yenik sayıldılar. Yani dünkü maçta da avantajlı duruma geçmiş olduk. 20-0'lık bir avantaj oldu. Bugünkü maçı da kazandık, şu anda 2'de 2 yaptık. Yarınki maçı bekliyoruz" diye konuştu. 

Takım Kaptanı Berkay ise, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını ifade ederek, "İlk periyot 33-6 bitti. Ondan sonra zaten rakibin direnci kırıldı. Biz 2. periyotta da iyi oynayınca maç kendiliğinden geldi. İkinci yarıda zaten 2 takım da maça asılmadı. Sonuçta rahat bir maç oldu bizim için. Arkadaşlarımı kutluyorum" dedi. 

Fenerbahçeli oyuncular Gurur Çetin ve Deandre de, maçı farklı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 22:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?