5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ferhat Göçer Mersin'i salladı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Kültür ve Spor Şenliği kapsamında sahne alan Ferhat Göçer, sevilen parçalarını Mersinli hayranları için seslendirdi.

MEÜ Çiftlikköy Merkez Kampüsü Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere sadece üniversite öğrencileri alındı. Bu nedenle üniversite kampusüne toplu taşıma araçlarının yanı sıra ticari araçların da giriş-çıkışına izin verilmezken, girişte kimlik kontrolü yapıldı. Üniversitenin giriş kapısında araçlarından indirilen öğrenciler, konser alanına ulaşabilmek için 15 dakika yürümek zorunda kaldı. Yoğun ilgi gören konserde renkli görüntüler yaşandı.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın'ın da izlediği konsere 15 dakika erken başlayan Ferhat Göçer, dünya opera repertuvarından günümüz şarkılarına, Türk sanat müziğinin seçkin eserlerinden Türk halk müziğine kadar çeşitli şarkı ve türküler seslendirdi.

Sahne şovlarının yanı sıra gitarıyla da parçalar seslendiren Göçer, duygusal ve hareketli parçaların yanı sıra İngilizce parçalar da seslendirdi. Konser esnasında sahne ışıkları ve açık hava tiyatrosunun ışıklarının kapatılmasını istedikten sonra hayranlarından cep telefonlarını açmalarını isteyen Göçer, 'Çok Sevdim İkimizi' adlı parçasını seslendirdi.

Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından sahneye çıkan MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, festivale katkı ve katılımından dolayı Ferhat Göçer'e teşekkür plaketi takdim etti. Aydın, şenliğin sevginin, saygının, dayanışmanın ve paylaşımın harmanlandığı ve aynı zamanda üniversite kimliğine yakışır bir şekilde geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 11:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?