4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Festival hazırlıkları tam gaz

9. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ

Mersin'de, bu yıl 21 Mayıs- 3 Haziran 2010 tarihleri arasında 9.'su organize edilecek olan 'Uluslararası Müzik Festivali' ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Toroslar Belediye Meclisi, festivale toplam 50 bin TL'lik maddi destek verme kararı aldı.

Toroslar Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı'nı Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın başkanlığında gerçekleştirdi. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan oturumda İhtisas Komisyonları'nın üye sayısının 5 olması ve bir yıl süreyle görev yapması oy birliğiyle karara bağlandı. Mersin Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından '9. Mersin Uluslararası Müzik Festivali' ile ilgili gönderilen yazı da toplantıda ele alındı. Yapılan görüşmelerin ardından söz konusu festivale belediyenin katkı sunması

yönünde karar alınırken, 50 bin TL'lik bir kaynağın da festival bütçesine aktarılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Toplantıda ayrıca 'Belediye Kanunu'nun 6. maddesi kapsamında; Toroslar Belediyesi sınır haritasının onaylanmasıyla birlikte yine aynı kanunun 9. maddesi gereğince belediyenin mahalle sınır haritasının onaylanmasına ilişkin teklifler görüşüldü, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. İhtisas Komisyonları'ndan gelen raporların da görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildiği toplantı, bir sonraki toplantı günü ve saatinin belirlenmesiyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 17:23:02
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 22:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?