2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Festivalde Funda Arar rüzgarı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Uluslararası Mersin Festivali' kapsamında sahne alan Funda Arar, oryantal şovuyla ilgi topladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı konserde; kırmızı ve derin yırtmaçlı kıyafetiyle sahneye çıkan Arar, Mersinli hayranlarıyla hasret giderdi.

Son dönemin sevilen parçalarının yanı sıra bir dönemin nostaljik parçalarından da seçkiler sunan Arar, Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay'a ait şarkıları da seslendirdi.

Güzelliği kadar sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken Funda Arar, sahneden sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Sahneden; "Uyuşturucuya Hayır" diyen güzel sanatçı, oyun havası çalarken yaptığı kıvrak dans figürleriyle de dikkat çekti. Kuvvetli sesi ve farklı yorumuyla tanınan Türk pop müziğinin sevilen ismi Funda Arar'ın sahne şovu hayranlarından tam not aldı.

Konserin son bölümünde sahneye çıkan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kemal Sığırcıkoğlu, katkı ve katılımlarından dolayı Funda Arar'a üzerinde belediyenin ambleminin yer aldığı bir teşekkür plaketi takdim etti. Mersin'e her gelişinde daha güzel ve gelişmiş bir kent olarak bulduğunu kaydeden Arar, "Mersin'de ve sizlerin karşısında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Umarım daha uzun yıllar bir araya gelip, hep birlikte şarkılar söyleyeceğiz" dedi.

Öte yandan, polis, konser alanında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alırken, olası bir terör saldırısına karşı da cep telefonu sinyal kesicisi olarak da bilinen 'jammer' araçları güvenlik amacıyla devreye konuldu. Yaklaşık bir buçuk saat süren konser olaysız bir şekilde sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 09:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?