4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Fidanlar toprakla buluştu

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) uygulamaya konulan; 'Üniversite Yaşamına Giriş (ÜYG) Dersi' etkinlikleri kapsamında öğrenciler 2 bin adet fıstık çamı, 3 bin adet de harnup fidanını toprakla buluşturdu.

MEÜ Çiftlikköy Merkez Kampusu'nda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. MEÜ Rektörlüğü, ÜYG Koordinatörlüğü, MEÜ Yapı İşleri Daire Başkanlığı'nın yanı sıra MEÜ Genç-TEMA Topluluğu ile Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nce ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyon kapsamında öğrenciler 2 bin adet fıstık çamıyla birlikte 3 bin adet harnup fidanının daha önceden belirlenen alanlara dikimini gerçekleştirdi.

Etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MEÜ Genç-TEMA Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Burak Çimen, bu yıl ikincisi düzenlenen faaliyetle aynı zamanda da üniversiteye yeni kayıt yaptırarak 'MEÜ Ailesi'ne katılan öğrenciler arasında bir farkındalık oluşturma çabası içinde olduklarını anlattı. Topluluk Başkanı İzzet Kasın da UYG Koordinatörlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmalara bağlı olarak bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de sürdürüleceği bilgisini verdi.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 10:35:05
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 10:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?