4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Film gibi kovalamaca

Mersin'de, polisin 'dur' ihtarına uymayan bir otomobildeki 4 kişi, yaşanan kovalamaca sonunda aracı terk edip kaçmak isterken yakalandı. 

Şüphelilerden 2'sinin aranan şahıslar olduğu belirtilirken, diğer 2'sinin ise çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu anlaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay bu sabah Mezitli Beldesi'nde polisin asayiş uygulaması sırasında meydana geldi. Soli Kavşağı'nda uygulama yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 33 F 7376 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan oto, süratle şehir istikametine doğru kaçmaya başladı. Polisin takip ettiği otomobil, trafik ve asayiş ekiplerinin yol üzerinde aldığı önlemlere rağmen durdurulamadı. Yaklaşık 10 dakika süren kovalamaca sonunda oto, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Tulumba Köprüsü girişinde arka camı kırık vaziyette terk edilmiş olarak bulundu. Polisin çevrede yaptığı araştırmada oto içinde bulunan şahıslardan Erkan Ç. ile Mehmet Ali A. kaçmaya çalışırken yakalandı. Devam eden çalışmalarda kaçan diğer şahıslar Kamil G. ile Reşat B. de yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan Erkan Ç.'nin hırsız suçundan, Mehmet Ali A.'nın da asker kaçağı olarak arandığı, diğer 2 şahsın ise çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 14:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?