4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Film gibi operasyon!

ARANAN ÖRGÜT ÜYESİNE FİLM GİBİ OPERASYON

Mersin'de bölücü terör örgütü adına çeşitli eylem ve faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile hakkında tutuklama kararı bulunan zanlı, Terörle Mücadele Şubesi ve Özel Harekat timlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce bölücü terör örgütü adına çeşitli eylem ve faaliyetlere karıştığı iddiasıyla hakkında tutuklama kararı çıkarılan 24 yaşındaki Y.A., Şevket Sümer Mahallesi'nde polisleri görünce kaçmaya başladı. Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince kovalanan şüpheli, Hal Mahallesi'nde ara sokaklara girerek izini kaybettirdi. Bunun üzerine bölgeye takviye polis ekipleriyle birlikte Özel Harekat Şubesi'ne bağlı ekipler de sevk edildi. Bölgeyi kuşatan polis, zanlının

izini sürerek gizlendiği evi çembere aldı. Zanlı, polislerin düzenlediği film gibi operasyonla saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan şüpheli, polisler arasında evden çıkarılarak hızla bölgeden uzaklaştırıldı. Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de bir süre bölgede güvenlik önlemi aldı. Yakalanan şüphelinin, terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak, örgüte eleman kazındırmak ve örgüt adına eylemlere katılmak suçlarından arandığı ifade edildi.

ARANAN ÖRGÜT ÜYESİNE FİLM GİBİ OPERASYON
ARANAN ÖRGÜT ÜYESİNE FİLM GİBİ OPERASYON
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 23:01:05
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 16:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?