4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Forum Mersin'de plaj voleybolu

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE PLAJ VOLEYBOLU KEYFİ

Alışveriş merkezinde plaj voleybolu keyfi. Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Akademi Organizasyon işbirliğinde gerçekleştirilen; 'Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası' renkli görüntülere sahne oluyor.

Alışveriş merkezinin girişinde 240 metrekarelik bir alanda oluşturulan kum sahada oynanan maçlara alışverişe gelen vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

İstanbul'da başlayan ve daha sonra Trabzon'da organize edilen turnuvanın üçüncü ayağınaysa Mersin ev sahipliği yapıyor. 'Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası'nda Türkiye'nin yanı sıra Brezilya, İngiltere, Hırvatistan, Moldova, Ukrayna, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Estonya, Macaristan ve Polonya'dan toplam 15 takım mücadele ediyor. 30 sporcuysa turnuvada mutlu sona ulaşabilme adına ter dökerken, maçlarsa Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin hemen girişinde 240 metrekarelik bir alanda 5 kamyon kumla oluşturulan yapay plaja kurulan sahada oynanıyor.

Turnuvanın şuana kadar oynanan bölümünde Brezilya ekibinin bileği henüz bükülmezken, söz konusu sporcuların organizasyon boyunca set dahi kaybetmediğinin altı çiziliyor. Türk Milli Takımı'nın ortaya koyduğu performans gelecek açısından umut verirken, oynanan maçlar da merkeze alışverişe gelen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Hiç beklemedikleri bir tabloyla karşılaşan Mersinlilerse şaşkınlıklarını gizlemiyor.

Süper FM'in sponsorluğunu üstlenmiş olduğu etkinlikte spor ve eğlence de bir arada öne çıkıyor. Turnuva kapsamında 'Devleşiyorum' adlı albümüyle dikkat çeken pop müziği şarkıcısı Gülşah Buzlu da Mersinli hayranlarıyla buluşacağı belirtildi. 18 Temmuz tarihinde Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sahne alacak olan Buzlu'nun, sevilen parçalarını bu kez Mersin'de sevenleri için seslendireceğinin altı çizildi.

Organizasyonla ilgili olarak İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Organizasyon Sorumlusu Kaan Şen, Türkiye genelinde 5 etap olarak gerçekleştirilecek olan turnuvanın İstanbul'da başlayın Trabzon ile devam ettiğini ve şu anda da üçüncü ayağının Mersin'de gerçekleştirildiğini hatırlattı. Şen, 'Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası'nın dördüncü etabının 21-24 Temmuz 2010 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirileceğini, finalinin de yine İstanbul'da yapılacağı bilgisini verdi. 11 ülkeden 30 sporcunun

katıldığı turnuvada Brezilya'nın ağırlığı hissedildiğine dikkat çeken Şen, bunun yanında maçların kalitesinin de üst düzeyde olduğunun altını çizdi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE PLAJ VOLEYBOLU KEYFİ
ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE PLAJ VOLEYBOLU KEYFİ
ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE PLAJ VOLEYBOLU KEYFİ
ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE PLAJ VOLEYBOLU KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 17:29:04
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 18:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?