5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Futbol turnuvası sona erdi

Mersin'in Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polisler anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

6 takımın mücadele ettiği turnuvada final maçını Trafik ile Asayiş takımları oynadı. Normal süresi 7-7 berabere biten karşılaşmada penaltı atışları sonunda 15-14 üstünlük sağlayan Trafik takımı turnuva şampiyonu oldu.

Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe polisliğin zor ve stresli bir meslek olduğunu belirterek, "Emniyet mensuplarımız yoğun çalışma temposu içinde yorgunluklarını ve iş stresini bu şekilde üzerlerinden atıyorlar. Bunun da ötesinde turnuvanın ilk kez Şehit Polisler anısına düzenlenmiş olması da turnuvaya ayrı bir anlam katıyor" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı da yaptığı konuşmada ilk kez böyle bir turnuva düzenlediklerini, turnuva ile emniyet müdürlüğü birimleri arasında mesleki dayanışmayı arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Şampiyon takım kupasını ilçe Kaymakamı İbrahim Özefe'nin elinden alırken, turnuvada ikinci olan Asayiş Şube, üçüncü olan TEM Şube ve dördüncü olan Polis Merkezi takımları kupalarını Erdemli Garnizon Komutanı Kıdemli Jandarma Yüzbaşı Ali Akar ile Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık'ın elinden aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 10:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?