30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Futbolculara 'baklavalı' moral

MERSİN İDMAN YURDU'NA 'BAKLAVALI' MORAL

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta Altayspor'a kendi sahasında mağlup olan Mersin İdman Yurdu'nda moraller her geçen gün düzeliyor. Takımı antrenman yaptığı tesislerde ziyaret eden iş adamı Cemal Günel, moral olması için Hatay'dan özel yaptırdığı 'kırmızı-lacivert' renklerden oluşan baklavaları futbolculara ikram etti. Taraftarlara da ikram edilen baklavayı yiyen futbolcular, çok beğendiklerini ancak ilk defa böylesi renklerde baklava gördükleri için şaşırdıklarını söylediler.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Altay karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Avantajımız sürüyor. Şu anda konumumuz belli. Bu maçı kaybetmeseydik daha iyi olurdu, ama artık önümüze bakacağız" dedi.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Bizim hedefimiz belli. Ligin tamamlanmasına 3 hafta kaldı. Mersinlilerle birlikte hedefimize ilerleyeceğiz. Giresunspor maçı önemli bir karşılaşma. Oradan galibiyetle döneceğimize ve lig sonunda Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 11:23:00
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 12:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?