5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Futbolda zafer haftası

TFF 2. Lig Yükselme Grubu’nda 2, Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi’nde de 2 olmak üzere toplam 4 Mersin takımı haftayı galibiyetle kapattı.

Yükselme Grubu’nda kendi saha ve seyircisi karşısında Tokatspor’u ağırlayan Mersin İdmanyurdu, rakibine adeta gol oldu yağdı. Geçtiğimiz hafta oldukça çalkantılı günler geçiren Kırmızı-Lacivertliler, 5-0’lık galibiyetle kendine gelirken, puan cetvelinde de tam 3 basamak yükselerek 3. sıraya yerleşmesini bildi.

Aynı grupta mücadele eden bir diğer Mersin temsilcisi Tarsus İdmanyurdu da haftayı galibiyetle kapattı. Deplasmanda Beykozspor 1908 A.Ş.’ye konuk olan Sarı-Lacivertliler, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak, Belediye Vanspor’un, ‘Belediye Derbisi’nde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile 0-0 berabere kalmasıyla birlikte zirveye adını yazdırdı.

Aynı durum Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi’nde de tekrarlandı. Mersin’i temsil eden Camspor ile Mersingücü Cengiz Topelspor, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamayı başardı. Camspor deplasmanda Yalıspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla geçerken, Mersingücü de kendi sahasında Kartalspor’u 2-0 yenmesini bildi.

Bu sonuçların ardından Mersingücü ilk yarıyı 5. sırada tamamlarken, Camspor ise 8. sıraya adını yazdırdı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 18:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?