3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Galibiyetle dönmek istiyoruz

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yenişehir Belediyesi'nde, Artvin Ormanspor karşısında alınan 34-31'lik galibiyetin sevinci sürüyor.


Antrenör Osman Özoğlu, bir hafta içerisinde üst üstte 3 maç oynadıklarını, bu durumun kendileri için bir dezavantaj olmasına karşın mazeretlerin arkasına sığınmadıklarını, Artvin Ormanspor karşısında galip gelerek yollarına devam ettiklerini söyledi.


Karşılaşmanın ilk yarısını 18-15 önde tamamladıklarını, ikinci yarıda farkı bir ara 6-7 sayıya kadar çıkartmalarına karşın basit hataların kurbanı olduklarını ve skorda da yeniden dengenin sağlandığını hatırlatan Özoğlu, "Kalemizde çok basit goller gördük. Yapmamamız gereken hataları yaptık. Maç boyunca geriye düştüğümüz anlar oldu ama galibiyete olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik ve kazandığımız için de mutluyuz" dedi.


Sezon başından bu yana ilk defa tam kadro olarak resmi bir müsabakada mücadele ettiklerini kaydeden Osman Özoğlu, takım olarak da her geçen gün daha da iyiye gittiklerini, mücadele azmi ve kazanma arzularının da üst seviyede olduğunu belirtti. Özoğlu, bir hafta içerisinde 3 maç yapmalarına karşın, rakiplerinin haftayı dinlenerek geçirdiğini ifade ederek, "3 maç üst üstte oynadık ve ara vermeden de Artvin Ormanspor maçının hazırlıklarına başladık. Tabi bunun yorgunluğu üzerimizdeydi. Ancak bu durum bizim için bir dezavantajdı ama bunu asla bir mazeret olarak görmedik. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisi yaptık ve kazandık" diye konuştu.
Artvin Ormanspor karşılaşmasının artık geride kaldığını ve yollarına da aldıkları galibiyetle birlikte devam ettiklerini vurgulayan Osman Özoğlu, Avrupa Kupası kapsamında Macaristan'da oynayacakları karşılaşmadan da galip ayrılarak, Türkiye'ye mutlu dönmek istediklerini söyledi. Oleg'in kırmızı kartla diskalifiye olmasını da değerlendiren Özoğlu, karşılaşmanın hakemlerinin vermiş olduğu kararları anlamakta güçlük çektiklerini ve Oleg'in de tribüne gönderilmesini de doğru bulmadığını kaydetti. Oleg'in çıkmasıyla birlikte oyunun kurgusunun da kendi açılarından değiştiğini savunan Osman Özoğlu, solak bir oyuncunun yerinin doldurulmasının da hiç de kolay olmadığını ve Oleg'in alternatifinin de olmamasının kendilerini zor durumda bıraktığını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 14:33:07
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 16:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?