3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Garanti Bankası Erdemli Şub. açıldı

Mersin'in Erdemli ilçesinde Garanti Bankası Şubesi hizmete girdi.

Şube Müdürü Onur Erker, Garanti Bankası’nın, Türkiye’de en fazla güven veren kuruluşların başında geldiğini, yapılan araştırmalar sonucunda Erdemli ve çevre halkına en iyi hizmeti vermek için şube açma gereği duyduklarını söyledi.

Erker, Garanti Bankası ile birlikte birkaç bankanın daha Erdemli'de şube açma çalışması içinde olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Birbiri ardına banka şubelerinin açılması Erdemli’de bankacılık açısından yapılacak hizmetlerin var olduğunu ve ilçenin hızla şehirleştiğini göstermektedir. Bankalar sadece büyükşehirlere mahsus değildir. Biz Garanti Bankası olarak Erdemli'ye sadece bankacılık hizmeti vermek için gelmedik. Bankacılığın yanında, geniş ürün yelpazesinden faktoring, sigorta, bireysel emeklilik ve leasing gibi hizmetleri de birlikte vermek istiyoruz” dedi.

Garanti Bankası’nın yurt genelinde 600 şubesi bulunduğunun altını çizen Erker, “Erdemli Şubesi de bu 600 şubenin içerisinde yerini alarak hizmete girdi. Garanti Bankası teknik alt yapısı çok ciddi ve sağlam finansal bir market yapısına sahiptir. Bu nedenle bankacılık tecrübemizi ve doğru ürünleri hizmet haline getirip, Erdemli halkıyla paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Yaptıkları araştırmalar sonucunda Erdemli’de konut yapımının çok hızlı gittiğini tespit ettiklerini ve ilçede konut kredisi kullanımı konusunda ileriki günlerde patlama yaşanacağını tahmin ettiklerini ifade eden Erker, “Erdemli’nin kuzey kısmına doğru hızlı bir konut yapımının başladığı görülüyor. Çünkü halk artık derme çatma binalar yerine çok katlı binalarda yaşamak istiyor. Bu nedenle de ilçede konut kredisi en çok konuşulan kredi türlerinden birisi olacak” şeklinde konuştu.

Garanti Bankası olarak kendilerine gelen bütün müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini dile getiren Erker, “Erdemli özelinde, Erdemli’ye has birtakım çözümler üretebilmek için yaptığımız fizibilite çalışmalarının sonuçlarını da almaya başladık. Garanti Bankası'nın Erdemli halkı için iyi bir hizmet portalı oluşturacağını inanıyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 18:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TÜRKAN MAVİ IP: 88.232.186.xxx Tarih : 11.02.2008 16:06:12

selam ben maaşımızı sizden alıyorum kredi kartıda kullanıyorum ama yıllık kart ücreti almanızı istemiyorum onun içinde 2 kartımı iptal ettireceğim çünkü ek kartınıda kullanıyorum