2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Gaspçıyı SIM kartı yakalattı

Mersin'in Erdemli ilçesi Tömük beldesindeki bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan şahıs bıçakla yaraladıktan sonra üzerindeki parayı gasp eden zanlı, jandarmanın tarafından evinde suç aleti bıçak ve gasbettiği paralarla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Tömük beldesinde faaliyet gösteren Gübürler Petrol'de meydana geldi. Akaryakıt istasyonunda çalışan pompacı İsmail Bulut'un yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, bıçakla tehdit ettiği pompacıdan cebindeki paraları istedi.

Parayı vermek istemeyen Bulut ile gaspçı arasında tartışma yaşandı. Pompacıyı bıçakla yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak cebindeki paraları alan gaspçı, olay yerinden kaçarken cebindeki SIM kartı düşürdü. SIM karttan yola çıkan jandarma, zanlı İ.B.'yi evinde suç aleti bıçak ve gasbettiği paralarla birlikte yakaladı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mersin Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan İsmail Bulut'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 16:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?