4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Gazete sahibinden örnek davranış

YEREL GAZETE SAHİBİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mersin'de yerel yayın yapan Ses Gazetesi sahibi Suphi Arıkan, örnek bir davranış sergileyerek Yenişehir Kaymakamlığı'nın başlattığı 'Kullanmadığın Bilgisayarını Kaymakamlığa Bağışla' kampanyasına, 5 monitör ve 2 bilgisayar ile destek verdi.

Bilgisayarları, gazete sahibi Suphi Arıkan'dan teslim alan Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, “Mersin Ses Gazetesi'ni bu duyarlılığından dolayı kutluyorum. Vatandaşlarımızın kullanmayarak depolarına atmış oldukları atıl bilgisayarların tamir ve bakımını yaparak köy okullarımıza vermekteyiz. Mersin halkından bu konuda duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Mersin Ses Gazetesi sahibi Suphi Arıkan ise gazetecinin, yaşadığı toplumun sorunlarını sadece haber yapan değil, o sorunların çözümüne yönelik de hareket eden kişi olduğunu vurgulayarak, "Bu düşünce kapsamında işyerimizde bulunan 5 monitör ile 2 bilgisayar kasasını, kampanyaya destek amacıyla Yenişehir Kaymakamlığı'na bağışladık. Meslektaşlarımızın ve Mersin halkının bu kampanyaya ilgi göstereceğini temenni ediyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 13:29:02
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 13:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?