5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Gazeteciler baloda buluştu

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından 'Çalışan Gazeteciler Günü' kutlama etkinlikleri kapsamında ilk kez organize edilen 'Basın Balosu'nda, gazetecilik mesleğini icra edenler buluştu.

Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen baloya; Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, merkez ilçe belediyelerden Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Vali Aksoy, halkın haber alma özgürlüğünün yerine getirilmesinde basın kuruluşlarının önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek, bugün gelinen noktada gazetecilik mesleğini icra edenlerin çalışma şartlarının düzeltilmesi için gereken çalışmaların bir an önce yapılmasından yana olduklarını söyledi. Aksoy, bu kapsamda Valilik olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, "Artık biz sizinle mesai arkadaşı olduk. Günün büyük bir bölümünü birlikte geçiriyoruz. Bugün anlamlı bir gün benim için. Günümüz kutlu olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından baloya geçildi. Basın çalışanları düzenlenen gecede günün stresini ve yorgunluğunu bir an olsun üzerlerinden atma fırsatı buldu.
'Basın Balosu', 10. Yıl Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesiyle son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 17:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?