4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Gazeteciler kan bağışladı

ERDEMLİ'DE GAZETECİLER KAN BAĞIŞLADI

Mersin’in Erdemli ilçesinde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları Türk Polis Teşkilatı’nın 165. yılı dolayısı ile düzenlenen kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.

Basın mensupları ilk olarak Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında konuşan gazeteci Oktay İnce, “Gerek ülkemizin gerekse ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, polisimizin üzerine düşün görevi sonuna kadar yerine getirmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesini amaç edinen biz basın mensuplarını da son derece mutlu etmektedir. Polisimizin halkına güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımı halkımız tarafından da son derece olumlu karşılandığını görmekteyiz. Bu duygularla polis teşkilatımızın 165. yılında kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazileri, malulleri ve emeklilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı da, Polis Teşkilatı olarak halkımızın beklentilerinin yerine getirilerek huzur ortamının devamının sağlanması ve bunu gerçekleştirirken de halkımızın desteğinin tam olarak devam etmesi en önde gelen hedefimizdir. Teşkilatımız mensupları görevlerini yaparken, başta vatandaşlarımız olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının da desteğini alarak başarıyı yakalamaktadır” diye konuştu.

Basın mensupları, ziyaretin ardından emniyet müdürlüğü bahçesinde başlatılan kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.

ERDEMLİ'DE GAZETECİLER KAN BAĞIŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 13:59:00
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 14:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?