2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Gece kulübünde çifte infaz!

Mersin’de bir baba-oğul, işyerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürüldü. 2 kişi olduğu bildirilen zanlılar, olaydan sonra kayıplara karıştı. Olay, gece saat 01.00 sıralarında Nusratiye Mahallesi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Mini Bar adlı işyerinde meydana geldi.

Bar sahibi Atilla Garipoğlu (46) ile oğlu Atilla Nurcan Garipoğlu (18), işyerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürüldü. 2 kişi olduğu öğrenilen zanlılar, olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. Baba-oğulun cesedi, silah sesini duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polisler tarafından bulundu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, 7 adet boş kovan bulunurken, işyerinin kapısının da cinayetin ardından baba-oğulun üzerine kapatıldığı görüldü.

İşyeri camları ise sıkılan kurşunlar nedeniyle kırıldı. Bu arada haberi duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, cesetler otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2005 Pazartesi 13:21:04
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 16:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali erdogan IP: 81.215.175.xxx Tarih : 26.06.2005 21:52:16
merhaba arkadaşlar ölen baba ogul benim komşumdu ve cok iyi insanlardı öncelikle şunları söylemek isterim zanlıların biran önce yakalanmasını ve ye yüksek ceza almalarını istiyorum ölen arkadaşımın ölmeden o gün sonra sınava girecekti kim bilir belkide kazanacaktı dünyası deyişecekti ama 2 tane kendini bilmez yüzünden öldüler ölen baba ogulun ailesine baş saglıgı dilerim tekrar sizinde bu başarınız için kutlarım teşekkürler bana meil atarsanız sevinirim??