30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Geceyarısı korkutan patlama!

MERSİN'DE PATLAMA

Mersin'de gece yarısı yol ortasındaki refüje bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Olayın tanığı bir fabrika işçisi, patlamayla birlikte bir kişinin binaların arasından kaçtığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında Güvenevler Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerindeki orta refüje bırakılan ses bombası, büyük bir gürültüyle patladı. Uzak mesafedeki binalardan da duyulan patlamada herhangi bir hasar ya da yaralanma meydana gelmedi.

Patlama sırasında servisten inerek evine dönmekte olan fabrika işçisi 49 yaşındaki Abdurrahman Kavastan, bombanın kendisinin hemen 20 metre arkasında patladığını söyledi. Duyduğu sesle birlikte arkasına baktığında 1 kişiyi binaların arasında kaçarken gördüğünü ifade eden Kavastan, çok korktuğunu belirtti.

Bu arada patlamanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Küçük bir çukurun açıldığı orta refüjdeki parçaları toplayan uzman ekipler, parçaları incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili olarak eşkali belirlenen şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

MERSİN'DE PATLAMA
MERSİN'DE PATLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 10:04:01
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 10:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?