8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Geçici işçilerin kadro sevinci

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli 52 geçici işçinin kadroya dahil edildiği bildirildi.

Kadro alan işçiler, Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurban kesti. İşçilerin sevinçli gününe Bozyazı Orman İşletme Müdürü Nusret Görür, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Mali İşler Şube Müdürü Güven Değerli, Tahakkuk Şefi Şahin Altunkaynak ve İşçi Sosyal İşler Şefi Tekin Çimen de ortak oldu. Kadrolarının gelmesi nedeniyle sevinçlerini dile getiren orman işçileri, "Yıllardır beklediğimiz bir rüyamız gerçekleşti. Artık bizler de kadrolu işçi olduk. Bize bu sevinci yaşatanlara teşekkür ederiz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 12:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bilal gokce IP: 212.175.112.xxx Tarih : 31.10.2007 13:11:32

kadroya geçen arkadaşları candan kutlar kazasız belasız çalışmalarını dilerim ben köyhizmetlerinde 17 yıl mevsimlik çalıştım kendimi resmi bir kurumda memur olarak buldum onun için sizler çoook şanslısınız.sonradan memurluğa geçirttiklerine çoook kızgınım nice işsiz gençlerimiz var niye onları memur yapmıyorlar o,zamanki hükümete çok kızgınım.hepinize başarılar .