3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Geleneksel MESOB iftarı verildi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğince (MESOB)gelenekselleştirilen iftar yemeklerinin ilki Erdemli ilçesinde verildi.

Erdemli Sera Restaurantta kurulan iftar sofrasına, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Musa Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Doğru, Vergi Dairesi Müdürü Aynur Ata, İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek, Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Aksay ile ilçede kurulu mesleki odaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Ahilik kültüründe var olan iftar yemeklerini geleneksel olarak sürdürerek, esnaf teşkilatı arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlama amacında olduklarını belirtti.

Geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasında Erdemli'deki bütün üyelerini ilçe yöneticileriyle bir arada görmekten büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Başkan Dinçer, "Birlik olarak göreve geldiğimiz günden bugüne Ahi Evran kültüründe de var olan iftar sofrasıyla üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyoruz. Üyelerimizin yoğun katılımıyla ortaya çıkan bu güzel tablo, bizlerin birlik ve beraberliğini gözler önüne seriyor" dedi.

İlçe yöneticilerinin de kendilerini yalnız bırakmayarak bu anlamlı yemeğe güç verdiğinin altını çizen Dinçer, "Üyelerimizle bir araya gelip gönül zenginliğimizi arttırma fırsatı yakaladığımız mübarek ramazan ayının, ülkemizin birliğinin, dirliğinin devamına vesile olmasını diliyor, tüm üyelerimize ve misafirlerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 12:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?