4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Gelin ve dağmata kaza ve dayak şoku

Mersin'de, düğün salonuna giderken bulundukları aracın kaza yapması sonucu yaralanan gelin ve damat, kazanın şokunu atlatamadan karşı tarafın saldırısına uğradı. Çift hastaneye kaldırılırken, düğün bir başka tarihe ertelendi. 

Alınan bilgiye göre kaza, Akbelen Bulvarı Mezarlık Kavşağı'nda meydana geldi. Tuana Düğün Salonu'nda saat 20.00'da yapılacak olan düğünlerine gitmek üzere kuaförden çıkan Zeynep Soyalı (27) ile Rojbin Sökmen (32), Nesim Sökmen'in kullandığı 33 D 9327 plakalı gelin arabasıyla seyir halindeyken, araç Mezarlık Kavşağı'nda İsmail Kuru'nun kullandığı 33 D 1995 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazanın ardından diğer aracın sürücüsü ile ismi belirlenemeyen bir kişi, gelin arabasındaki şahıslarla tartışmaya başladı. 

Tartışma büyüyünce kavga çıktı. Çıkan kavgada, henüz kazanın şokunu üzerinden atamayan damat Rojbin Sökmen ile araç sürücüsü Nasim Sökmen darp edildi. Olay büyüyünce her iki tarafın yakınları da kaza yerine geldi. Kavga polisin müdahalesiyle daha fazla büyümeden önlenirken, talihsiz çift hastaneye kaldırıldı. Kaza ve darp neticesi yaralanan gelin ve damat, acil serviste ayakta tedavi gördü. 

En mutlu gününde hüzün yaşayan gelin Zeynep Soyalı hastanede şoka girerken, damat Rojbin Sökmen yakınlarına durumu telefonla anlatmaya çalıştı. Talihsiz çift tedavilerinin ardından taburcu edilirken, düğünleri bir başka tarihe ertelendi. 

Olayda başından yaralanan damadın akrabası Menderes Sökmen, kaza sonrası diğer araçtaki şahısların kendilerine saldırdığını iddia etti. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 12:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?