5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Geline karanlık stüdyo şoku!

Mersin'de habersizce ve sık sık yaşanan elektrik kesintisinin son kurbanı, düğün resimleri için stüdyoya girmeye hazırlanan Alican ve Perihan Aydın çifti oldu.

 Akşam gerçekleşecek düğün töreni öncesi stüdyoya girmeye hazırlanan gelin-damat, elektriklerin kesik olması nedeniyle, 45 dakika sokak ortasında beklemek zorunda kaldı.

Akşam yapılacak olan düğün merasimi öncesi fotoğraf çektirmek için Camişerif Mahallesi'ndeki fotoğraf stüdyosuna gelen 23 yaşındaki Perihan Aydın ile 25 yaşındaki Alican Aydın çifti, burada kötü bir sürprizle karşılaştı. Elektriklerin kesilmesiyle stüdyoya giremeyen genç çift ve ailesi, havaların sıcak olmasıyla nedeniyle stüdyo önündeki kaldırımda kurulan kanepede beklemek zorunda kaldı.
 

Çevreden geçenlerin şaşkın bakışları arasında oturdukları kanepede elektriklerin gelmesini bekleyen genç çift ve ailesinin yaşadığı moral bozukluğu, o sırada yoldan geçen kemancının çaldığı keyifli parçalarla düzeldi. Kemancı, çaldığı birbirinden güzel parçalarla elektrikler gelinceye kadar gelin ve damadı teselli etti.

Hayatlarının en güzel gününde elektrik kesintisinin kurbanı olduklarını belirten genç çift, yetkililere sitem etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 17:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?