5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Gelinlik mağazasından ilginç tanıtım

SOKAKTA GELİNLİK TANITIMI

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir gelinlik mağazası tanıtım kampanyasını sokakta gelinlikle gezen mankenlerle yaptı. Sokakta gelinlikle dolaşan mankenler ilgi odağı oldu.

İlçe merkezinde Cumhuriyet Meydanı'nda açılışı gerçekleştirilen Zeyno Moda Gelinlik mağazası ilk gün tanıtımın kampanyasını gelinlik giyen mankenlerle yaptı. Sokakta gelinlikle dolaşan genç kızlar ve çocukları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yoğun trafikte karşıdan karşıya geçmek isteyen mankenler zaman zamanda zor anlar yaşadı.

Mağaza sahibi Süleyman Uygun, Mersin'de 3 mağazalarının bulunduğunu ve ilçeler içinde de ilk şubelerini Erdemli'de açtıklarını belirterek, "Tasarım üzerinden üretim yapıyoruz. Mağazalarımızdaki bir üründen sadece 1 adet üretilmektedir. Bu da mağazamızın tercih edilme sebeplerinin başında geliyor" dedi.

Mağaza olarak sürekli tanıtım çalışmaları yaptıklarını da ifade eden Uygun, "Açılışlarımızda ve sezon başlarında defileler gerçekleştiriyorduk. Bu kez açılışımızda farklı bir etkinlik yapmak istedik. Mankenlerimiz çarşı da dolaşarak mağazamızın tanımını yaptılar. Oldukçada ilgi gördüler. İyi bir tanıtım olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Her bütçeye uygun gelinliğin mağazalarında bulmanın mümkün olduğunu da dile getiren Uygun, fiyatların 200 TL ile 4 bin TL arasında değiştiğini de kaydetti.

SOKAKTA GELİNLİK TANITIMI
SOKAKTA GELİNLİK TANITIMI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 12:54:00
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 14:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?